Trænermøde efter stævnet
Mini-finalestævne 2002
10. marts i Bedsted
SKF-Skive i Mini A1
Bedsted i Mini A2
SKF og Gjellerup i A1
Ikast Ø1 - Vestjyske Mestre i mini.
Fra venstre er det Berkan, Veli, Mehmet, Adem og Ibrahim
Finalen i A1. Her lykkedes det SKF at vinde over Ikast Ø1, men det var ikke nok til at overhale dem i den samlede stilling.
Pokal og medaljer til Ø1 og deres træner, Behice Cifci.
Sølvmedalje til SKF 1 og bronze til Ikast V1.
Men alle fik noget med hjem.
Det var "trøjeår" i år.
Så alle spillere på de over 31 hold, der var med til
finalestævnet fik en T-shirt - hvor der står, 
at de næsten vandt VM..

Se slutstillingen i "Mini fælles forår A+B samt  Mini/mikro fælles forår C+D.

Efter stævnet havde trænerne et hurtigt møde:
1. Enighed om, at vi nu har rigtig gode regler. Vi vil opfordre DVBF til at bruge de samme regler. Skivetrænerne kan måske tage til regelkonference 14. april??
2. Flertal for at køre opdelt i nord/syd næsten hele sæsonen, hvis der er hold nok. Der kan evt. køres fælles rækker i et enkelt niveau, hvis det kniber med at have hold nok i fx. niv. D. Der skal dog stadig være et stort fælles finalestævne, så vi alle sammen ser hinanden den ene gang i sæsonen.
3. Tilmeldingsfrist fredag aften, turneringsplan på nettet lørdag og stævne søndag. Sådan har det fungeret i de sidste runder og det koncept videreføres næste år.
4. Klubber der vil være med til en forårsdag i skoven-arrangement for minier, kan tage kontakt til sekrerariatet.
5. Sekretariatet kontakter alle klubber og får en melding om, hvor mange spillere der rykker op til Drenge hhv. Pige-rækken næste år. Er der brug for fælles tiltag for enten at danne hold for grupper af spillere, der er for små eller skal der laves nogle alternative stævner for 4-mands-hold - evt. mixede dr/pi-hold. Eller skal der satses på holdfællesskab mellem 2 eller flere klubber? Husk at minispillere godt kan spille både på minihold og drenge eller pigehold - det kan måske også redde skindet for drenge-/pigeholdet.
Enighed om, at vi er meget glade for alle de nye spillere (vi har aldrig haft flere minihold i kredsen end i år) - og vi skal gøre alt, hvad vi magter for at give disse spillere et godt tilbud som drenge- /pigespillere, så de fortsat kan kalde sig volleyspillere.
6. Næste år deles der medaljer ud ved finalestævnet: Guld og sølv til nr. 1 og 2 i hvert niveau. Bronze til alle andre. Vinderen sammenlagt i hhv. nord og syd får desuden pokal.